Poliția Locală – Două construcții fără autorizație, pe raza municipiului Piatra-Neamț

Politia locala P. Neamt, potrivit atributiilor pe care le are in domeniul disciplinei in constructii, a constatat constructia unei case fara autorizatie de construire situata pe strada Amurgului din P. Neamt, in perioada octombrie 2016 – februarie 2017, de catre S.C.  M**V T*P CO*****UCT SRL ,  fiind aplicata sanctiunea contraventionala cu amenda in valoare de 10.000 lei si masura complementara de sistare a lucrarilor si intrarea in legalitate prin obtinerea autorizatiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea,  a mai fost constatata efectuarea unei lucrari fara a detine autorizatie de construire la imobilul situat pe str. Subdarmanesti, apartinand numitei S.I. din municipiul P.Neamt, fiind luata si in acest caz masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 5000 lei cu masura complementara de sistare a lucrarilor si intrarea in legalitate prin obtinerea autorizatiei.

P0litia locala atentioneaza cetatenii, cu precadere in aceasta perioada propice efectuarii lucrarilor in domeniul constructiilor, ca orice lucrare de constructie necesita obtinerea autorizatiei de construire, cu precizarea ca sunt pasibili de aplicarea sanctiunii contraventionale pentru lucrari neautorizate atat proprietarul- investitor cat si executantul ( societate comerciala sau persoana fizica).

PUBLICITATE