Poligonul auto din Piatra-Neamț în atenția primarului și a consilierilor PNL

Poligonul auto din Piatra-Neamț a intrat în atenția primarului Dragoș Chitic și a consilierilor liberali care doresc transformarea acestui poligon într-unul care să găzduiască competiții naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, împreună cu primarul Dragos Chitic am mers la poligonul auto pentru a vedea necesarul de investiții care să-l facă funcțional.

În perioada următoare vom avea o întâlnire cu iubitorii de automobilism pentru a vedea care sunt necesitățile actuale și perspectivele de a transforma acest obiectiv în unul care să devină atractiv.

Cred că un parteneriat public-privat e varianta care ar permite transformarea acestui poligon într-unul care să găzduiască competiții naționale.
O investiție privată, o reamenajare a zonei care este deosebit de frumoasă, ar putea pune pe harta orașului Piatra Neamț încă un punct de interes național. 

Știu că pare o fantezie, dar mi-aș dori să avem un traseu de automobilism de o calitate superioară, cu nocturnă, terase, tribune pe marginea lacului și competiții care să aducă cat mai mulți turiști. – a fost mesajul consilierului Romel Bîrjoveanu

PUBLICITATE