PNL știe să facă opoziție. A fost respinsă ordonanța PSD privind contractele „part-time”

Plenul Senatului a respins, marţi (10 octombrie), ordonanţa 4/2017, care prevedea plata contribuţiilor la nivelul salariului minim pentru angajaţii part-time. Senatul este prima cameră sesizată şi urmează discutarea Ordonanţei în Camera Deputaţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Discutăm despre ordonanța 4/2017, aplicată de guvernul PSD împotriva mediului privat, doar din dorința de a aduna cât mai mulți bani la bugetul de stat prin suprataxarea întreprinzătorilor. 

Am reușit astfel să îndreptăm o măsură aberantă și în afara legii pe care PSD ar fi aplicat-o mediului privat. – a fost mesajul senatorului PNL de Neamț, Eugen Țapu-Nazare.

Salut votul din plenul Senatului, prin care a fost respinsa ordonanta 4, cea care obliga firmele sa plateasca contributiile la nivelul salariului minim brut pentru angajatii part-time. Felicit colegii senatori liberali care au avut un rol determinant in respingerea acestei aberatii neconstitutionale, prin care guvernul vrea sa bage mana adanc in buzunarul firmelor care utilizeza angajati part-time. Oare cati romani si-au pierdut contractele de la emiterea ordonantei? – a declarat liderul liberarilor, Ludovic Orban
PUBLICITATE