PNL Piatra-Neamț îi dă cu flit lui Ionel Arsene: „Nu facem înțelegeri cu PSD!”

Președintele PSD Neamț a transmis astăzi, 15 iulie, un mesaj public în care declară că PSD va susține și vota în Consiliul Local Piatra-Neamț o inițiativă a PNL de a-și pune viceprimar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Eu cred că PNL ar trebui să-și pună viceprimar la Piatra-Neamț în locul domnului viceprimar de la PMP (n.r. – Bogdan Gavrilescu). Vă spun public că PSD susține o astfel de propunere și vom vota propunerea PNL pentru funcția de viceprimar în locul domnului viceprimar de la PMP” – a declarat Ionel Arsene

Mesajul organizației PNL Piatra-Neamț nu a întârziat să apară iar răspunsul la propunerea lui Ionel Arsene închide ușa oricăror speculații de negocieri și alianțe între PSD și PNL:

„Privim cu umor la declarația președintelui PSD, Ionel Arsene, care visează la o alianță cu PNL în Consiliul Local Piatra Neamț care să ducă la schimbarea viceprimarului PMP cu o persoană din PNL. 

Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea: organizația PNL Piatra Neamț NU va face niciun troc politic cu PSD sau cu Ionel Arsene.

PSD a demonstrat că nu este un partid serios, că pentru interesul personal nu ezită să ia decizii impotriva cetățenilor, că nu este in stare să facă administrație de calitate care să asigure oamenilor confort si bunastare. Primarul Dragoș Chitic și consilierii PNL nu vor face nicio înțelegere cu PSD – partidul care ține piața închisă de 4 luni, care nu alocă fonduri către municipiul Piatra Neamț și care blochează constant de un an de zile numeroase inițiative în folosul cetățeanului.

Suntem și vom fi parteneri de încredere pentru celelalte partide care doresc să susțină proiecte benefice pentru pietreni si care să asigure dezvoltare orașului.” – a fost mesajul organizației PNL Piatra-Neamț

Vezi și Culmea IMPOTENȚEI la PSD Neamț: Vor avea ministru…din alt județ

PUBLICITATE