PNL Neamț invită liderii partidelor de dreapta și centru-dreapta la dialog


Astăzi (24 iunie), ședința de constituire a Consiliului Județean a fost amânată prin lipsa celor 14 consilieri judeţeni aleşi ai PNL. Pentru a fi legal constituită, trebuiau să fie prezenți cel puțin 24 de consilieri județeni iar prin boicotul liberalilor s-a amânat și această ședință pentru data de 28 iunie, ora 14:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Drept urmare, liderii PNL Neamț au decis să trimită următorul comunicat:


În urma votului covârșitor acordat de nemțeni dreptei politice, în data de 5 iunie, conducerea PNL Neamț transmite o invitație la dialog liderilor locali ai partidelor de dreapta și centru – dreapta cu scopul de a discuta pe marginea proiectelor de dezvoltarea a județului Neamț.

Facem un apel către liderii partidelor de dreapta și centru – dreapta, dar și către primarii municipiilor și orașelor Piatra Neamț, Roman, Tîrgu Neamț și Bicaz: Să respecte votul cetățenilor din județul Neamț, care a fost acordat în data de 5 iunie 2016. Dacă nu sunt motivați de interese politicianiste cu siguranță vor răspunde pozitiv invitației de a participa la dialog.

Echipa liberală din Neamț, așa cum a promis, gândește pe termen lung,  care are în centru proiecte cu viziune care vor avea drept rezultate dezvoltare, prosperitate și bunăstare pentru cetățeni. Invitația la dialog către liderii locali ai ALDE, PMP și UNPR, dar și ai primarilor municipiilor și orașelor Piatra Neamț, Roman, Tîrgu Neamț și Bicaz are ca motivație interesul cetățenilor, dar și construcția unui nucleu local, regional și național de dezvoltare.

Vrem să vorbim despre finalizarea autostrăzii care să lege Moldova de Ardeal, despre cum ne aducem înapoi tinerii, despre prosperitate. Nu condamnați județul Neamț la sărăcie!

Ziua și ora în care se vor desfășura consultările vor fi stabilite ulterior, în funcție de disponibilitatea celor invitați să participe la discuțiile cu privire la viitorul județului Neamț.

Totodată, PNL Neamț se disociază de personajele politice care au limbaj și atitudini nedemne de viitorul județului Neamț. Însă conducerea PNL Neamț transmite că echipa liberală este deschisă să discute cu toți politicienii, indiferent de culoarea politică, care au dat și vor da dovadă că sunt motivați de înfăptuirea binelui comun, nu al propriului interes.

PUBLICITATE