PMP Neamț se rupe de PSD. Laurențiu Dulamă: „Reconsiderăm majoritatea!”


Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț, a declarat, astăzi (8 Decembrie), în cadrul unei conferințe de presă, că filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară va reconsidera majoritatea alături de PSD+ALDE, atât la Consiliul Județean dar și în localitățile din Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

pmp-neamtAceastă alianță politică (n.r. – PSD+ALDE), nefirească, din județul Neamț și faptul că un candidat al acestui așa-zis partid (n.r. – ALDE), venit din alte părți, se plimbă electoral prin tot județul cu șeful unui alt partid (n.r. – PSD), ne pune pe gânduri și vă transmit în numele filialei Neamț că din acest moment acest lucru poate să ducă la reconsiderearea unor majorități. Nu vrem să ne jucăm cu aceste cuvinte și nici să facem promisiuni electorale dar, dacă în vară, după alegerile locale, am considerat că în folosul și în interesul cetățenilor și la propunerea PSD am creat o majoritate, acest lucru cred că ne face să ne reconsiderăm poziția. – a declarat Laurențiu Dulamă.

Președintele PMP Neamț a mai declarat că această conferință de presă, nu a fost făcută întâmplător la sfârșitul campaniei – „Am așteptat ca, în primul rând, interesul cetățeanului să primeze. Nu a fost așa. Este de datoria noastră, a celor din PMP să vă spunem acest lucru”

D.M.B.
PUBLICITATE