PMP Neamț a ales: Rămânem alături de PSD

După o perioadă în care PMP a dat impresia că este un partid de dreapta și nu are ce căuta la remorca PSD, astăzi am primit comunicatul care limpezește lucrurile. PMP rămâne alături de PSD, cel puțin până la alegerile interne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși la nivel central Traian Băsescu pare să atace din toate pozițiile PSD, la nivel local există o înțelegere foarte clară, cu beneficii destul de importante pentru activul de partid PMP.  Practic, ieșirea publică din ultima vreme a conducerii PMP Neamț nu a făcut altceva decât să le transmită colegilor de alianță, adică PSD, următorul mesaj: nu ne dați posturi, o sucim.

Dacă cineva a fost atât de naiv încât să considere că interesul cetățeanului va fi pe primul loc în asocierea PMP-PSD, acum credem că s-a lămurit pe deplin. Interesele sunt ale activului de partid care trebuie să-și primească funcții în consilii de administrație, societăți publice și alte interese care se vor vedea cu ochiul liber în perioada imediat următoare.

„COMUNICAT PMP NEAMȚ,

Vineri, 10 Martie 2017, Consiliul Executiv Local al PMP Piatra Neamt s-a reunit la convocarea presedintelui PMP Piatra Neamț, Cristian Sauciuc, la sediul partidului, începând cu ora 15.00, având următoarea ordine de zi :
1.Stabilirea comisiei de organizare şi desfăşurare a alegerilor la Consiliu Executiv Local al PMP, formată din: preşedinte,secretar şi trei membri.
2.Împărțirea secțiilor de votare pe vicepreşedinți, pentru a lucra Birourile Executive.
3.Diverse.

La şedință a participat şi domnul preşedinte interimar Corneliu Bichinet, care a cerut în mod explicit să comunice celor trei consilieri locali, care în ultima perioadă nu au reuşit să se coordoneze, ca până la finalizarea alegerilor interne ale Partidului Miscarea Populara Neamț, nu se modifică majoritatea creată (n.r. – PSD+ALDE+PMP), Partidul Mişcarea Populară Neamț fiind un partid serios, care respecta ințelegerile făcute.

Tot ieri, deputatul Corneliu Bichineț împreună cu viceprimarul Bogdan Gavrilescu şi consilierii locali ai Municipiului Piatra Neamt, Cristian Sauciuc şi Marius Ghinet s-au deplasat la Zăneşti unde s-au întâlnit cu membrii organizatiei PMP ( foşti membri ai UNPR ) şi au dezbătut situația politică actuală în județ şi la nivel național.
Cu siguranță, la finele zilei toți consilierii PMP, atat județeni cât şi locali, dar nu în ultimul rând membrii Partidului Mişcarea Populară, au înțeles care este traiectoria partidului în perioada imediat următoare.

BIROUL COMUNICARE PMP NEAMȚ”

Vezi și PMP Neamț reia negocierile. PSD a primit o „perioadă de grație”

PUBLICITATE