Ploaie de goluri și sute de spectatori la primul meci, acasă, al echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț


Sute de spectatori au venita astăzi (16 septembrie), la stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț pentru a-și susține echipa. CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ a pornit la drum săptămâna trecută, iar acum se află în faţa primului meci oficial în calitata de gazdă în Liga 5. Tinerii galben-negri au învins echipa Viitorul Podoleni, într-un meci care a început la ora 17:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Rezultatul a fost unul care i-a mulțumit pe fanii echipei pietrene dar le-a oferit și un spectacol.
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Viitorul Podoleni => 13 – 0 (7 – 0 la pauză)

20160916_174116Mă bucur că la primul meci acasă al CSM Ceahlăul au fost prezenți, în număr așa de mare, locuitorii orașului și faptul că și-au manifestat dorința de a-și vedea echipa la Piatra-Neamț. Felicit echipa pentru meciul bun făcut și sper ca asta să fie premisa unui viitor frumos pentru fotbal la Piatra-Neamț. – a declarat Cătălin Roca, coordonatorul acestui nou proiect, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

Debut cu dreptul la primul meci acasă a noii echipe locale de fotbal. Mă bucur pentru faptul că sunt câteva sute de spectatori la în tribunele stadionului Ceahlăul. Echipa arată foarte bine, este legată, o echipă care poate promova lejer în următoarea ligă, în vara anului următor și sunt convins că de la meci la meci, publicul va veni în număr din ce în ce mai mare. Personal îmi doresc o relansare a fotbalului de performanță la Piatra-Neamț pentru că sunt foarte mulți iubitori ai acestui sport și pentru că orașul merită o echipă care să facă performanță – a declarat primarul Dragoș Chitic.

D.M.B.
PUBLICITATE