Pipirig: Două victime după ce au căzut cu mașina într-o prăpastie


Un bărbat și o femeie, ambii de 59 de ani, au fost accidentați după ce autoturismul în care se aflau a căzut într-o prăpastie din comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Serviciului de Ambulanță Județean, vineri, 21 octombrie, în jurul orei 23:40, după ce au ieșit cu mașina în decor, cei doi au reușit să iasă din autoturism și au plecat spre Spitalul din Târgu-Neamț cu o ocazie. Într-un final, un echipaj SAJ Neamț i-a preluat pe cei doi și i-a transportat pe cei doi la Târgu-Neamț iar după, au fost transferați la Unitatea Primiri Urgențe din Piatra-Neamț.

      21.10.2016, ora 23:40, Loc.Pipirig, accident rutier cu 2 victime care au ieşit singure din autoturismul căzut în prăpastie şi au plecat spre Spitalul Tg.Neamţ cu o maşină de pe traseu. Echipajul cu asistent medical a preluat pacienţii si i-a  transportat la CPU Tg.Neamţ, după care au fost transferaţi la UPU P.Neamţ.
-Pacientă sex  feminin, 59 ani, diagnostic: contuzie lombară prin accident rutier
-Pacient sex masculin, 59 ani, diagnostic: TCC, traumatism coloană cervicală,   fractură  claviculă stângă. – se arată în comunicatul SAJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE