Pietreanul Ilarion Grigorici, primul român care se impune în International Drift Grand Prix

Pilotul pietrean Ilarion Grigorici a reuşit să câştige cea de-a doua ediţie a International Drift Grand Prix, organizată de Romanian Drift Community în week-end în cadrul Salonului Auto Moto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
În confruntarea finală, disputată de asemenea pe ploaie, pilotul Audio Class Drift Team l-a învins pe Traian Buse (primul campion naţional de drift din istoria României), care a făcut accident în primul battle şi a fost nevoit să abandoneze. „A fost o zi incredibilă, e chiar prima oară când urc pe podium. Vă mulţumesc tuturor”, a spus Grigorici la finalul competiţiei la care au fost prezenţi peste 20.000 de spectatori de-a lungul celor două zile.
Podiumul de la Bucureşti a fost completat de Radu Moise, aka Evil Santos, care a câştigat battle-ul din finala mică în faţa bulgarului Krasimir Stefanov, vicecampionul naţional din 2016. De altfel, în drumul său spre podium, Moise a trecut şi de campionul din 2015, Sorin Ene. Campionul din 2016, Stefan Stefanov, a fost eliminat în Top 8 la ediţia din acest an.
Celălalt pilot al echipei pietrene Audio Class Drift Team, Alin Botiş a reuşit o calificare pe locul 20  la etapa Grand- Prix International de la Bucureşti. În top 32, Alin a câştigat battle-ul cu pilotul Cătălin Olteanu avansând în TOP 16. Acolo l-a intalnit pe  fostul campion naţional, Traian Buşe, care avea să-l elimine.
sursa: acdrift.ro
PUBLICITATE