PIATRA-NEAMȚ: Ziua Copilului, sărbătorită la Curtea Domnească (FOTO/VIDEO)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Piatra-Neamț a organizat ”Caravana Copilăriei”, eveniment care a început vineri, 1 iunie, de la ora 12:00, la Curtea Domnească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vor fi doua zile de poveste, cu surprize pentru copii, spectacole, concursuri și jocuri interactive. Vineri, 1 iunie, începând cu ora 12:00, se va desfășura parada mascotelor și personajelor de poveste, generând energie și voie bună. Plecarea va fi din fața Teatrului Tineretului, spre Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Parc – Curtea Domnească.
La ora 13.00 va fi deschiderea evenimentului si spectacole penttru copii pe scena amplasata pe platoul de la Curtea Domneasca. Ziua de 1 iunie va continua cu evenimentul Art HIstory Fest 2018, de la ora 17, elevi din judetul Neamt vor sustine spectacole de muzica patriotică. Art History Fest 2018 este initiat de Asociatia profesorilor de istorie din Neamt , sustinut financiar de Primaria si Consiliul Local Piatra Neamt, este didicat si Centenarului Marii Uniri si se va derula pe parcursul a 2 zile , 1 si 2 iunie cu incepere de ora 17 pe platoul de la Curtea Domneasca. – anunța primarul Dragoș Chitic

Vezi programul zilei de 1 iunie – AICI și programul Art History Fest – AICI

PUBLICITATE