Piatra-Neamț: Vezi care sunt primele firme interesate de preluarea Pieţei Centrale (surse)

S-a spart gheaţa în privinţa interesului pentru administrarea Pieţei Centrale. Primele firme au început deja să ceară informaţii despre obiectiv, clarificări şi vizite în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe surse, se vorbeşte de societatea Moldocor, care ar dori să participe la licitaţie şi, culmea, vor să facă o vizită în teren (adică să vadă piaţa), după ce construcţia ei s-a ocupat fix aceeași societate. Suntem interesaţi să vedem dacă domnii de la această societate vor dori să vizioneze şi zonele în care au fost inundaţii. Sau poate vor spune: „sunt infiltraţii în piaţă, nu ne mai interesează s-o administrăm”. Pe lângă hilarul situaţiei, e interesant cum societatea care o construieşte vine să o vadă în teren.

Se pare că alte două societăţi comerciale din oraş sunt interesate de preluarea pieţei, una este „PalinaCom” iar cealaltă „X-DataSoft”.

Tot pe surse, aflăm și că o societate din afara judeţului Neamţ, controlată de un fost general de serviciu secret ar fi interesată de administrarea pieţei.

Aşadar gheaţa s-a spart iar firmele încep să roiască în jurul acestui obiectiv pentru a-l prelua. Un lucru este cert, cu cât mai mulţi participanţi, cu atât mai multe şanse de contestaţii şi procese prin tribunale, care vor duce mult mai încolo adjudecarea şi deschiderea pieţei centrale.

PUBLICITATE