Piatra-Neamț: Un copac a distrus o mașină și a lăsat o stradă fără curent

Fenomenele meteorologice care au avut loc duminică (29 octombrie), au creat primele pagube materiale. Astfel, din cauza vântului puternic, în jurul orei 18:30, pe b-dul 9 Mai (zona Pod Căprioara) din Piatra-Neamț, un copac a fost smuls din rădăcini, a rupt firele de înaltă tensiune și a căzut peste un autoturism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul din Piatra-Neamț pentru degajarea arborelui căzut. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime omeneşti însă b-dul 9 Mai a rămas fără curent electric.

Pompierii nemțeni au mai avut o intervenție de degajare a arborilor căzuți și pe raza localității Oșlobeni (comuna Bodești)

Tot din cauza vântului puternic, duminică, în jurul orei 13:00, erau 2908 consumatori nealimentați cu energie electrică în comunele Podoleni, Zănești și Tarcău. Echipele furnizorului de energie electrică au lucrat pentru remedierea problemelor, iar la această oră nu există localități nealimentate.

Reamintim că în intervalul: 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00, județul Neamț se află sub Cod PORTOCALIU de „vânt tare, ninsori viscolite, strat consistent de zăpadă” în zona de munte și Cod GALBEN de „vânt intens, disconfort termic; precipitații mixte” în restul teritoriului. (vezi articol – AICI)

PUBLICITATE