Piatra-Neamț: Un bărbat de 47 de ani, reținut pentru incendierea mașinii din Dărmănești

Un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, a fost introdus în arestul I.P.J. Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au reținut persoana bănuită de incendierea unui autoturism, în noaptea de 2 mai a.c., în jurul orei 23:50, care se afla parcat pe strada Mihai Viteazu, din municipiul reședință de județ.

Inițial dosarul a fost înregistrat cu autor necunoscut, însă în după-amiaza zilei de 3 mai a.c., polițiștii de investigații criminale au reușit identificarea acestuia, în persoana unui bărbat din Piatra Neamț.

Pe timpul activităților de depistare a bărbatului, în vârstă de 47 de ani, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Piatra Neamț unde și-a recunoscut fapta comisă.

Față de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

Conform unei actualizări a ISU Neamț: Intervenție pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în mun. Piatra Neamț, str. str. Mihai Viteazu, de miercuri, 01.05.2018, în jurul orei 23:56.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ,,folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul

Despre incendiu puteți citi – AICI

PUBLICITATE