Piatra-Neamț – Un bărbat accidentat grav de un taximetrist, în această seară


Un bătrân a fost grav rănit după ce a fost accidentat, în această seară (26 octombrie), de un taximetrist, în Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00 lângă stația de taxiuri de la piața mare din Piatra-Neamț. Impactul a fost destul de grav, victima fiind transportată la Spitalul de Urgență din Piatra-Neamț, în stare gravă. Din primele informații este vorba de un bărbat (în vârstă) care s-ar fi aflat în stare de ebrietate (din spusele martorilor) și care a traversat strada fără să se asigure.

La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției care vor face cercetări pentru a stabili cauzele accidentului

În ziua de 26 octombrie a.c., orele 19.50, pe strada D. Leonida din Piatra Neamț , s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 60 ani din municipiu conducea un autoturism pe strada D. Leonidaa surprins și accidentat ușor un pieton de 64 ani din Roznov, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE