Piatra-Neamț: Trei tineri au furat dintr-o spălătorie auto. Doi dintre ei au fost reținuți

La data de 6 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au reținut doi tineri, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost încarcerați în arestul I.P.J. Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Piatra Neamț,  despre faptul că în noaptea de 04/05.06.2018, persoane necunoscute i-au sustras un laptop, o boxă audio, suma de 1740 euro, 3000 lei şi 100 lire sterline, dintr-un vestiar al unei spălătorii auto, unde partea vătămată este angajat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat ca fiind 3 tineri de 19, 20 și 24 de ani.

Faţă de tânărul de 19 ani, din Piatra Neamț și față de cel de 20 de ani, din Săvinești, polițiștii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca la data de 8 iunie să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări în vederea depistării tânărului de 24 de ani, din Ștefan cel Mare, care se sustrage cercetărilor.

Ancheta a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

PUBLICITATE