Piatra-Neamț – trei mașini avariate după ce un șofer beat și fără permis a furat o mașină


În seara zilei de 08.10.2016, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Gârcina, conducea o autoutilitară, pe strada 1 Decembrie 1918 a intrat în coliziune cu un vehicul oprit pe sensul său de mers. Din impact, autoutilitara a pătruns în curtea unui imobil din zonă, distrugând gardul proprietăţii şi un autoturism, parcat în curte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Județean Neamţ, pentru investigaţii și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, având în vedere că prezenta halenă alcoolică.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din anul 2014, iar în seara zilei de 08.10.2016, a sustras autoutilitara din curtea societăţii, unde acesta este angajat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere unui vehicul pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat, conducere sub influenţa alcoolului şi furtul unui vehicul, în scop de folosinţă.

D.M.B.
PUBLICITATE