Piatra-Neamț – Transparența și comunicarea cu cetățenii – Programul de guvernare locală 2017

Așa cum a făcut și anul trecut, primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a prezentat Programul de guvernare locală pentru anul 2017, urmând ca la sfârșitul anului să prezinte bilanțul activității care să puncteze ce s-a realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La nivelul anului 2016, 90% din ceea ce primarul a propus la începutul anului a fost realizat. „Sper ca acest procent să poată fi atins și în acest an”, a declarat Dragoș Chitic

Transparența, deschiderea și comunicarea permanentă cu cetățenii.

Și în anul 2017 transparența în actul decizional va fi o prioritate pentru administrația publică locală. Deciziile importante pentru comunitate trebuie luate prin consultare publică și aduse la cunoștința cetățenilor. Extinderea si dezvoltarea canalelor de comunicare moderne va fi și in acest an în atenția municipalității.

Acum cetățenii pot comunica cu primăria folosind:
Biroul Relații cu Publicul și prin serviciul de audiențe;
telefonic, la numerele de telefon 0233210872 – Telefonul Cetățeanului și 0233218991 – Centrala Primăriei
– online: pe site-ul primariei, ”www.primariapn.ro – Sesizează, implică-te!” emailul instituției – [email protected] pe site-ul www.domnuleprimar.ro pagina de facebook a instituției ”Municipiul Piatra-Neamț” ( www.facebook.com/PiatraNeamtCityHall )

Interfața site-ului instituției, www.primariapn.ro va fi modificată pentru a fi mai ușor de utilizat.

Pentru că ne dorim să oferim servicii de calitate pietrenilor, care să corespundă așteptărilor, vom realiza periodic sondaje de opinie din care să rezulte gradul de satisfacție al cetățenilor.
În acest fel, Biroul Relații cu Publicul, precum și departamentele ce intră în contact direct cu publicul de la Direcția de Taxe și Impozite și de la Serviciul de Evidență a Persoanei, vor fi atent monitorizate pentru a oferi răspunsuri si rezolvări la solicitările cetățenilor. Chestionarul este disponibil și online pe www.primariapn.ro/chestionarinformare.

Vom promova oferta turistică a orașului la principalul târg de turism al României, iar pentru atragerea de noi investitori se va realiza un material de promovare ce va fi accesibil online si distribuit la târgurile de investiții naționale și internaționale.

„Serviciile publice asigurate de Primăria Piatra-Neamț trebuie să cunoască o îmbunătățire permanentă, orașul trebuie să se dezvolte și să asigure un confort sporit pentru cetatenii sai. Vă invit să facem aceste lucruri împreună, să fim o comunitate locala inchegată și puternică. Cred in potentialul orasului nostru, cred ca putem apropia acest oras de orașele dezvoltate ale Uniunii Europene și cred că putem crește calitatea vieții pentru fiecare cetățean.” – a declarat primarul Dragoș Chitic

Pentru celelalte capitole din Programul de guvernare locală, vom reveni…

Vezi și Piatra-Neamț un oraș bine întreținut – Programul de guvernare locală 2017

PUBLICITATE