Piatra-Neamț – Teroare sub „domnia” directorului Locativ Serv. Vezi ce spun angajații

Șapte oameni au fost disponibilizați de directorul Locativ Serv. Mai mult decât atât, directorul Jănel Iosub este acuzat de angajații societății de mai multe fapte ce ar trebui să intre în atenția instituțiilor statului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Declarațiile au fost făcute astăzi (6 martie) în cadrul ședinței de Consiliu Local care ar fi trebuit să decidă soarta societății Locativ Serv (vezi articol – AICI)

Principalul motiv pentru care au fost disponibilizați: „efectiv pentru că nu am putut fi de acord cu modul (n.r. – dezastruos) de management” – după cum au declarat câțiva angajați în fața reprezentanților presei

Nu s-a stat niciodată de vorbă cu oamenii care sunt dați afară, să ni se spună motivele pentru care am fost disponibilizați. Cu ce am greșit? Mereu societatea a fost pe profit. Chiar și în anul 2016, cu toate cheltuielile care au însemnat numirea domnului Jănel Iosub, tot pe profit l-am terminat. Nu văd de ce această disponibilizare atât timp cât în luna noiembrie angajezi personal (vezi articol – AICI), care, bineînțeles, nu a fost disponibilizat. Te angajezi în cheltuieli foarte mari, fără să ții cont ce se întâmplă în societate. Nu vă mai spun că în ziua în care am fost disponibilizați s-au făcut chiar și sponsorizări.

Aceștia au mai susținut că angajații Locativ trăiesc în teroare sub „domnia” directorului Jănel Iosub.

Limbajul este violent, se țipă, se fac amenințări către angajați. Chiar astăzi mi-a fost teamă să vin aici. Tot personalul trăiește într-o teroare, pentru că și-a instalat persoane (n.r. – unele surse susțin că și sisteme ambientale de înregistrare) care să asculte ce vorbim și care se duc și îi spun. Securitatea pe vremea lui Ceaușescu era mic copil pe lângă ce se întâmplă. Oamenii se tem să spună ceva. Sunt forțați să dea declarații false doar ca să-și păstreze locul de muncă. Este inadmisibil ce se întâmplă. Nu știu cât va mai continua dar sunt convinsă că organele statului vor face lumină.

Aceste lucruri au fost spuse public de câțiva angajați ai societății Locativ Serv. Bineînțeles că sunt doar o mică parte dintre neregulile care planează în jurul directorului Jănel Iosub, director care a fost și astăzi, ținut în brațe de alianța PSD+ALDE+PMP.(vezi articol – AICI)


Nota Bene – La ora începerii ședinței de astăzi, cei de la PMP au trimis un comunicat în care își motivează chiului de astăzi. Aceștia susțin că „aleșii PMP au libertatea de a acționa câtă vreme țin cont de interesele comunității pe care le reprezintă și, evident, ale partidului.” Cu alte cuvinte, teroarea de la Locativ Serv, dezastrul în modul cum este manageriată societatea și suspiciunile de ilegalitate nu reprezintă un interes pentru partid și, dacă mai contează, pentru comunitate.

Vezi și Scandalul Locativ Serv – Jănel, salvat de consilierii PMP Ghineț și Sauciuc

Vezi și Ședință extraordinară la C.L. Piatra-Neamț. Motivul: ilegalități mari la Locativ Serv

PUBLICITATE