Piatra-Neamț: Tânără de 18 ani, accidentată pe trecere. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un accident de circulație, cu victimă, a avut loc vineri, 10 noiembrie, în municipiul Piatra-Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00, pe trecerea pentru pietoni din fața Teatrului Tineretului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 56 de ani din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe strada Piața Ștefan cel Mare, nu a acordat prioritate și accidentat o tânără de 18 ani care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fiind identificat imediat de polițiști la adresa de domiciliu. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

„10.11.2017, ora 17:59, Piatra Neamţ – loc public, accident rutier cu o victimă (pieton lovit de o maşină), sex feminin, 18 ani, diagnostic: contuzie forte membru inferior prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;” – se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE