Piatra-Neamț: Tânăra care a încercat să se arunce de pe pod, internată la Psihiatrie

O tânără din Piatra-Neamț a încercat să-și ia viața, ieri (7 mai) în jurul orei 21:10. Fata, în vârstă de 27 de ani, a avut o tentativă de suicid (a vrut să se arunce de pe podul de la regiment) dar a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț și transportată la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț cu o plagă abdominală superficială (o plagă care a necesitat doar pansament) iar acum se află în afara oricărui pericol. Din sursele noastre, pacienta a avut peste 130 de intărnări la spital, majoritatea pe Unitatea de Primiri Urgențe și Psihiatrie.

Ea are un ușor retard mental pe fondul căruia consumă periodic băuturi alcoolice. În momentul în care starea psihică i se agravează, își provoacă plăgi (de obicei se taie în zona abdominală).

Conform ISU Neamț: Duminică, 07.05.2017, la ora 21:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o femeie de 27 de ani ameninţă că se aruncă în canalul Bistriţa în municipiul Piatra Neamţ, str. General Dăscălescu, zona regiment. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie(FRAP) plus o barcă şi o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Persoana a fost convinsă să renunţe la gestul său, fiind preluată de un echipaj SAJ.

PUBLICITATE