Piatra-Neamț – Ședință operativă în vederea demarării unei ample acțiuni de lucrări edilitare de primăvară

Astăzi primarul Municipiului Piatra- Neamț, Dragoș Chitic, a convocat o ședință operativă în vederea demarării unei ample acțiuni de lucrări edilitare de primăvară, odată cu ieșirea din sezonul rece. Este vorba de lucrări de decopertare și  plombare a zonelor carosabile, refacerea marcajelor rutiere, curățenia stradală și a spațiilor verzi, realizarea de amenajări peisagistice specifice, curățarea cursurilor de apă și ecologizarea malurilor acestora.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a stabilit un calendar al tuturor acestor lucrări, precum și responsabilii pentru fiecare dintre acestea, pe de o parte departamentele din cadrul primăriei (Serviciul Gospodărie Comunală, Direcția Economică) și de celalaltă parte societățile Consiliului Local Piatra-Neamț: Publiserv, Urban și Salubritas.

”Odată cu încălzirea vremii, vom mobiliza toate resursele disponibile pentru realizarea unei ample acțiuni de reparare a străzilor afectate de sezonul rece, curățenie a orașului și înfrumusețare prin amenajări peisagistice de primăvară. Vom implica în această acțiune toate societățile consiliului local și compartimentele din primărie. Invităm populația și ONG-urile de profil să ni se alăture în această acțiune pentru a ne păstra statutul recunoscut de oraș verde și curat. În prima jumătate a lunii aprilie, având în vedere și perioada în care vor fi anul acesta Sărbătorile Pascale, vom derula Campania de ecologizare Piatra Curată astfel încât orașul să fie pregătit de sărbătoare” a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE