Piatra-Neamț: Ședință extraordinară pentru combaterea faptelor antisociale din oraș

Primarul Dragoș Chitic a convocat, în ședință extraordinară, Comisia de Ordine Publică a municipiului Piatra-Neamț. La ședință a participat și Șeful Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Paul Tablan. Tema principală a discuțiilor a fost intensificarea activității pe linia asigurării ordinii și liniștii publice în zonele vulnerabile ale municipiului, cum ar fi cartierele Văleni și Speranța, dar și Piața Centrală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am cerut instituțiilor responsabile în asigurarea ordinii și liniștii publice pentru cetățenii din Piatra-Neamț o implicare mai mare și o mai bună colaborare în identificarea și combaterea faptelor antisociale. Îmi doresc un oraș sigur în care cetățenii să se simtă protejați. În cadrul discuțiilor s-au stabilit și măsuri pentru combaterea cerșetoriei, a delicvenței infantile, precum și a cazurilor de tulburare a liniștii publice în zona unităților de alimentație publică după ora 22:00” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Protocolul instituțional încheiat între Primăria Piatra-Neamț, Poliția Locală, Poliția Municipiului și Jandarmeria va fi revizuit în sensul adaptării lui la schimbările din ultimul an.

Astfel de întâlniri se vor organiza și în perioada următoare pentru a crește eficiența instituțiilor responsabile cu asigurarea liniștii și ordinii publice.

PUBLICITATE