Piatra-Neamț – Se dă startul unei noi ediții „Jungla Urbană”. De azi (10 aprilie) încep înscrierile

Într-o formulă nouă și plină de energie, membrii CLT Piatra-Neamț te invită la o noua ediție a mult îndrăgitei competiții JUNGLA URBANĂ!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un traseu menit sa va tina in priza, provocari si probe la orice pas, multa energie si culoare, premii atractive, sunt doar cateva dintre suprizele ce va asteapta la aceasta editie.

Noutatea anului 2017 o constituie introducerea unei variante de traseu prin Jungla Urbană și pentru cei care nu mai sunt elevi de liceu, oferind oportunitatea participării și celor care au peste 19 ani. Suntem incantati sa anuntam ca ii asteptam, asadar, si pe cei cu varste peste 19 ani sa isi incerce ”fortele” pe un traseu ce ii va pune in situatii inedite si ii va tine in priza !

Pentru tinerii intre 14 – 19 ani va asteptam in formula deja consacrata, la o noua editie Jungla Urbana care va va pune la incercare spiritul de echipa, conditia fizica si tenacitatea.

Asa cum v-am obisnuit, in Jungla urbana se vor ”infrunta” echipe formate din patru concurenti, fie din categoria 14 – 19 ani, fie din categoria 19+.

Taxa de inscriere este si in acest an diferentiata: 60 lei pentru echipele unisex si 50 lei pentru echipele mixte si poate fi achitata pana in data de 12 mai.

Incepand de astăzi, 10 aprilie, veti gasi formularele de inscriere la membrii CLT din liceul vostru sau puteti completa formularul de inscriere disponibil online: AICI

Pentru intrebari, neclaritati, sau mai multe detalii, lasati un mesaj paginii noastre de facebook sau contactati membrii CLT din liceele voastre.
Persoane de contact:
Loredana Dinu – (0745) 295 753 – coordonator CLT
Mara Corlade – (0757) 277 507 – purtator de cuvant CLT
Alexandru Branea – (0742) 066 886) – coordonator Jungla Urbana 14 – 19 ani

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului – AICI

PUBLICITATE