Piatra-Neamț – Sala de sport a Școlii Nr.3, reabilitată de voluntarii E.on


În ultima săptămână, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Piatra Neamţ şi C-lung Moldovenesc au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamţ şi la Grădiniţa nr. 5 din C-lung Moldovenesc. Lucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor de iluminat au adus mai multă lumină şi prospeţime în sala de sport a şcolii, respectiv în clubul grădiniţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În prima zi a lui Brumar, la şcoala noastră a sosit un grup de oameni inimoşi, din cadrul E.ON, pentru a derula o acţiune de voluntariat. Ne-am bucurat de iniţiativa acestor oameni minunaţi care în câteva ore au schimbat total aspectul Sălii de sport care necesita de urgenţă lucrări de reabilitare. Le mulţumim pentru sprijinul pe care l-au dat şcolii, dar şi comunităţii din Piatra Neamţ”, a spus doamna profesor Anişoara Oniciuc, Director al Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Piatra Neamţ.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000.

E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

D.M.B.
PUBLICITATE