Piatra-Neamț: Raportul de activitate al consilierului local Vasile Popescu (2016-2017)

Validat consilier local după alegerile din Iunie 2016, Vasile Popescu face parte din grupul PNL din Consiliul Local Piatra-Neamţ. Este la al doilea mandat de consilier, iar în perioada 2014-2016 a fost viceprimarul municipiului Piatra-Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În perioada în care a deţinut funcţia executivă de viceprimar, Vasile Popescu a avut, cum e şi firesc, mai mare expunere şi implicare directă în treburile administrative ale municipiului. Astfel, a avut în subordine directă coordonarea Serviciului de Gospodărire Comunală, Serviciul Patrimoniu, Autorizări şi Transport precum şi Direcţia Administrativă.

A fost înlocuitorul de drept al primarului Dragoş Chitic în perioada în care funcţia era sub interimat. Vasile Popescu s-a implicat personal în repartizarea locuinţelor de tip ANL şi Social. A fost şef al Centrului Operativ cu Activitate Temporară, a participat la întrunirile Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşurând activităţi de îndrumare şi control al Biroului Managemetului Situaţiilor de Urgenţă.

În perioada în care şi-a exercitat atribuţiile de viceprimar, a iniţiat un număr de 96 de proiecte de hotărâri care au intrat în dezbaterea şedinţelor de consiliu local. În aceeaşi perioadă a acordat un număr împortant de audienţe la sediul primăriei Piatra-Neamţ.

Vasile Popescu a iniţiat, alături de consilierii PNL, poiecte de hotărâre cu privire la scăderea preţului locului de parcare pentru parcările de reşedinţă, stoparea blocărilor abuzive pe domeniul public precum şi semnarea memoriului către Ministerul Transporturilor pentru repararea tronsonului de drum de la ieşirea din Piatra-Neamţ spre Bicaz. A votat de fiecare dată proiectele referitoare la preluarea, scoaterea la licitaţie şi deschiderea pieţei centrale a oraşului.

A participat la toate şedinţele Consiliului Local şi a fost prezent la toate întâlnirile pe comisii. S-a deplasat pe teren unde existau şantiere de lucru, a fost implicat în activităţi ale societăţilor din subordinea CL şi a colaborat cu departamentele din cadrul primăriei pentru cunoaşterea şi clarificarea problemelor cuprinse în proiectele de hotărâri.

Începând cu luna iulie 2017, Vasile Popescu a renunţat la mandatul de consilier local, preferând să se implice în problemele executive ale primăriei, activând în acest moment la cabinetul primarului pe funcţia de consilier personal.

Raportul de activitate al consilierului Vasile Popescu, în perioada 2016-2017, îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE