Piatra-Neamț: Raportul de activitate al consilierului local Cristian Mihalcea (2016-2017)

Validat consilier local după alegerile din iunie 2016, Cristian Mihalcea face parte din grupul PSD din Consiliul Local Piatra-Neamţ. Se află la primul mandat de consilier şi face parte din Comisia activităţi economico-financiare, studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului și Comisia servicii publice, comerţ, turism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform raportului de activitate pe anul 2016, Cristian Mihalcea a fost membru în Adunarea Generală a Acționarilor la Compania Județeană Apaserv, și membru în Consiliile de Administrație la Liceul Tehnologic Economic Administrativ, Colegiul Național „Calistrat Hogaș” și la Colegiul Tehnic Forestier.

Ca reprezentant în aceste structuri de conducere a acționat permanent pentru interesul Consiliului Local, a participat la activitățile lunare programate, a contribuit la elaborarea și adoptarea unor hotărâri și măsuri care să conducă la buna funcționare a acestor societăți și le-a sprijinit în soluționarea unro probleme cu care acestea s-au confruntat.

A participat la majoritatea activităților organizate de Consiliul Local, altele decât ședințele de comisie și de plen, precum: depuneri de coroane, zile festive, sărbătorirea zilelor naționale, întâlniri cu personalități ale vieții politice și guvernamentale – centrale și locale – specialiști, miniștri, deputați, senatori, etc.

Raportul de activitate al consilierului Cristian Mihalcea, în perioada 2016-2017, îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE