Piatra-Neamț: Raportul de activitate al consilierului local Claudia Moroiu (2016-2017)

Validată consilier local după alegerile din iunie 2016, Maria-Claudia Moroiu face parte din grupul PSD din Consiliul Local Piatra-Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se află la primul mandat de ales local şi face parte din „Comisia pentru cultură, învăţământ, sănătate, familie, muncă, protecţie socială, protecţie copii, tineret şi sport.”
Este o comisie în care experienţa didactică pe care o are de ani buni îşi pune amprenta în amendamentele care au fost formulate.

Claudia Moroiu a participat la toate şedinţele Consiliului Local şi la întâlnirile pe comisii, a acordat un număr important de audienţe şi a participat la numeroase întâlniri cu cetăţenii din municipiu.

Până în luna iulie 2017 a făcut parte din AGA la societatea Locativ Serv şi este membru în consiliul de administraţie la Şcoala Generală nr.8, Şcoala Generală nr.11 şi Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi”.

De asemenea, în calitatea de membru al Comisiei de aprobare a proiectelor cu finanţare nerambursabilă, a avizat şi aprobat proiecte ale ONG-urilor importante pentru municipiul Piatra-Neamţ.

Au existat proiecte de hotărâri iniţiate precum şi amendamente făcute în cadrul şedinţelor de plen. În acelaşi timp, a participat la evenimente locale, printre care amintim: premierea elevilor olimpici, sărbătorile de iarnă, depuneri de coroane.

Raportul de activitate al consilierului Maria-Claudia Moroiu, în perioada 2016-2017, îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE