Piatra-Neamț: Publiserv şi-a reluat lucrările de întreținere a orașului

Muncitorii societății Publiserv au ieşit din nou la muncă pe străzile din Piatra-Neamţ, încă din prima zi a săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vremea buna din aceasta perioada le permite să execute lucrări de întreținere a orașului precum: reparații locuri de joacă, alei pietonale, curățare rigole de scurgere a apelor, remediere și completare indicatoare rutiere, aducere cămine la cota străzii. În această dimineață (10 ianuarie), muncitorii Publiserv au început ridicarea chioșcurilor abandonate de pe domeniul public.

Pentru ca este inceput de an lucram la un program amplu de actiuni pentru anul in curs, corelat cu nevoile orasului si bugetul disponibil, pe care ii voi prezenta public saptamana viitoare. Va astept in continuare si pe voi cu propuneri in privinta lucrarilor pe care vi le-ati dori in oras. Un an cu spor tuturor! – a declarat primarul Dragoș Chitic.

La fel ca și în anii trecuți, pentru a rezolva problema gropilor pe străzile din Piatra-Neamț, pe timp de iarnă, în gropile mai adânci vor fi puse pavele fixate cu nisip, iar pentru rezolvarea gropilor de dimensiuni mai mici se va folosi mixtură asfaltică la rece până la demararea acțiunii de plombare a străzilor din primăvara.

 

PUBLICITATE