Piatra-Neamț: Prostituate, hoți, drogați și cerșetori, depistați într-o singură zi de Poliția Locală

PROSTITUATE RECIDIVISTE, CONSUMATORI DE ETNOBOTANICE
SI PERSOANE DATE IN URMARIRE – DEPISTATE INTR-O ACTIUNE A POLITIEI LOCALE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In ziua de  13.07.2017, intre orele 06.00-22.00, la nivelul Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Piatra Neamt, s-a organizat si executat o ampla actiune pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei, prostitutiei, a furturilor din buzunare si a faptelor antisociale, de pe raza municipiului Piatra Neamt, ocazie cu care au fost constatate 3 infractiuni (furt=1,loviri sau alte violente=1 si consum de substante etnobotanice=1) si au fost aplicate un numar de 58 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 15910 lei.

Exemple:

Orele 14,25 a fost depistata din nou pe strada Bistritei din mun. Piatra Neamt, numita V.A., din Comuna Grumazesti, jud. Neamt, in timp ce atragea persoane in vederea practicarii de relatii sexuale in scopul obtinerii de foloase materiale.
A fost sanctionata contraventional conf. Legii nr.61/1991R.

Orele 16,00-  patrula de Ordine Publica de la Politia Locala Piatra Neamt, a constatat faptul ca doua persoane care se aflau in spatele Blocului S1, sc. C de pe str. Maratei, aveau un comportament suspect.
In urma legitimarii a rezultat ca se numesc I.S.V. de 20 ani si K.S.G de 18 ani, ambii din Piatra Neamt.
Numitul I.S.G avea asupra sa, printre alte bunuri pe care le-a prezentat, o foita din staniol in care se aflau plante maruntite, declarand verbal ca sunt plante etnobotanice, ca este consumator de astfel de substante si ca a cumparat-o de la o persoana care stie unde locuieste.
In cauza s-a intocmit proces verbal cu cele constatate, care, impreuna cu cele  doua persoane, au fost predate spre competenta solutionare la Politia mun. P. Neamt.

Orele 18,45 – Patrula mixta de Ordine Publica l-a identificat pe numitul N. A. S., de 15 ani, din Piatra Neamt, care a sustras un telefon mobil de la numitul Burlacu Valentin George.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt iar cercetarile vor fi continuate de catre Politia mun. Piatra Neamt.

Totodata, patrula de Ordine Publica de la Politia Locala Piatra Neamt, in urma verificarilor si investigatiilor efectuate in teren, a depistat pe str. Aleea Garofitei, pe numita F.A.E.,de 12 ani, care era data in urmarire si cautata de Politia mun. Piatra Neamt, fiind fugita de la Centrul “Santa Maria” de la data de 11.07.2017.
A fost predata pentru continuarea cercetarilor la Politia mun. Piatra Neamt.

Pe Bulevardul Traian a fost depistata numita Gorgos Ana Maria, de 29 ani, domiciliata in Buhusi, jud. Bacau, in timp ce apela la mila publicului desi este apta de munca.
A fost sanctionata conf. Legii nr. 61/1991R cu suma de 100 lei si indrumata spre domiciliu.
In acest sens, reluam apelul facut catre cetatenii municipiului P.Neamt sa nu  mai ofere bani persoanelor care apeleaza la mila publica deoarece astfel  se incurajeaza si se perpetueaza fenomenul cersetoriei .

PUBLICITATE