Piatra-Neamț: Promisiune făcută, promisiune îndeplinită la Școala din Văleni

În urmă cu două luni, primarul Dragoș Chitic împreună cu un grup de consilieri locali (Romel Bîrjoveanu, Luminița Moscalu, Paul Pintilie, Adrian Olariu) s-au deplasat la școala din cartierul Văleni pentru a identifica problemele cu care se confruntă această unitate de învățământ  și pentru a stabili un plan de măsuri  pentru rezolvarea acestora. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, o parte din lucrările necesare au fost deja realizate a anunțat primarul Dragoș Chitic:

Promisiune facuta, promisiune indeplinita. In urma cu aproximativ doua luni am mers la Scoala din Valeni impreuna cu echipa de consilieri PNL din Consiliul Local Piatra neamt pentru a analiza problemele acestei unitati de invatamant. Astazi o parte dintre lucrarile necesare acolo au fost deja realizate. A fost refacuta fatada scolii care era total inestetica si deteriorata , investitie ce asigura si un confort termic suplimentar in salile de curs.Lucram deja si la reteau de alimentare cu gaz metan prin care vom asigura incalzire centralizata pana la inceperea sezonului rece urmator. – a fost mesajul primarului Dragoș Chitic

Reamintim că și PSD Piatra-Neamț s-au declarat interesați de Școala din Văleni încă de anul trecut. Doar că, așa cum ne-au obișnuit, în afară de promisiuni, nu am mai auzit nimic din partea lor.

PUBLICITATE