Piatra-Neamț – Programul zilei de sâmbătă (24 decembrie) la Târgul de Crăciun


În ajun de Crăciun, Consiliul judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” au pregătit nemţenilor un spectacol special. de la ora 18:00, pe scena amplasată la Curtea Domnească vor urca trei artişti foarte apreciaţi mai ales de publicul tânăr – AMNA, MISTY şi KEO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cristina Andreea Muşat, cunoscută sub numele de scenă AMNA, este o interpretă de muzică pop/dance. A studiat pianul şi canto la Liceul „George Coşbuc” din Bucureşti, specializare bilingvă. A absolvit facultatea de relaţii internaţionale. Ea a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt “Arme” – o colaborare cu What’s Up şi „Fără aer” feat Adda.

MISTY, pe numele ei Alexandra Pavel, a declarat în multe rânduri că-i place misterul, fapt pentru care şi-a ales şi numele de scenă Misty. A făcut parte din distribuţia serialului românesc „Nimeni nu-i perfect” (2009).

KEO – Cosmin Mustaţă – s-a născut la Bucureşti, în 1978, iar în 1985 s-a mutat împreună cu părinţii săi în Geneva, Elveţia. Este interpret de muzică uşoară. A început să cânte la pian la vârsta de 12 ani şi a scris primul cântec la 14 ani. În timp ce era în liceu a format prima sa trupă în Geneva. Mai târziu a studiat politica în Geneva şi la Los Angeles. Primul album al trupei lui Keo, The Park, s-a numit Spiders of Addiction şi a ajuns pe locul al treilea în topurile din Elveţia iar band-ul a ajuns să deschidă concertul lui David Bowie în Montreux, în 2002. Bowie era unul dintre idolii din adolescenţă ai lui Keo. În 2005, Keo se întoarce în România şi începe o carieră solo. A colaborat, printre alţii, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Cătălin Josan.

Vezi și Programul TÂRGULUI DE CRĂCIUN de la Piatra-Neamț

15673443_10211284996983643_282326499_n

D.M.B.
PUBLICITATE