Piatra-Neamț – Programul zilei de duminică (1 ianuarie) la Târgul de Crăciun

Share on Facebook41Tweet about this on Twitter

In prima zi a noului an, Consiliul judetean si Centrul pentru Cultura si Arte “Carmen Saculare” Neamt au pregatit nemtenilor un spectacol aparte. Invitati sa cante in aceasta zi de sarbatoare sunt solista nemteanca TEODORA SAVA si mult apreciata trupa pop-rock PROCONSUL! Evenimentul de la Curtea Domneasca va incepe duminica, 1 ianuarie, la ora 19:00.

TEODORA SAVA, pietreanca noastra draga, elevă a Liceului de Arte ”Victor Brauner” din Piatra-Neamt, s-a afirmat la concursul muzical Next Star gazduit de postul tv Antena 1, acolo unde a fost participanta la toate editiile speciale din cele sapte sezoane ale emisiunii, incepand cu anul 2013.

PROCONSUL este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România.
Aventura lor a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, au cantat sub acest nume in Suedia), dar în 1999 au ales sa isi schimbe numele in PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale. Imediat dupa ce si-au luat noul nume, in 2000, lansează hitul “Cerul”, piesă care a fost declarata printre primele 15 cele mai frumoase cantece compuse vreodata in Romania.
Componenta actuala ii cuprinde pe BODO, Bogdan Marin pe numele sau dun buletin

D.M.B.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.