Piatra-Neamț – Programul Turneului Phoenix, Talisman și Vacanța Mare, în perioada 29 aprilie – 1 mai

Turneul aniversar „Fie să renască Țara Românească” se oprește și la Piatra-Neamț, în week-end-ul prelungit de 1 Mai. Între 29 aprilie și 1 Mai, pietrenii sunt așteptați în Ștrandul Municipal Piatra-Neamț, de la ora 17:00, să sărbătorească Ziua Internațională a Muncii la un picnic în aer liber, însoțit de muzică și umor de calitate, asigurate de formații legendare ale scenei artistice românești: Phoenix, Talisman și Vacanța Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Turneul aniversar, a cărui deviză pleacă de la titlul unui imn al formației Phoenix, marchează împlinirea a cincizeci și cinci de ani de când aceasta a început să-și construiască o carieră care a ajuns să se identifice cu istoria rock-ului românesc, împlinirea a douăzeci de ani de activitate a formației Talisman și a treizeci de ani de prezență scenică a celor de la „Vacanța Mare”.

Programul artistic va debuta sâmbătă, 29 aprilie, cu tinere talente – Miruna Grecu (Piatra-Neamț), Mysti și, între 19:30 și 20:00, seara se va încheia cu Phoenix.

Duminică, 30 aprilie, în deschidere, de la ora 17:00, vor evolua elevi ai Școlii Populare de Arte de la clasa de canto popular (coordonatoare Georgiana Șerban-Axinte), apoi pe scenă vor urca membrii trupei Los Anonimos și, între 19:30 și 20:00, Vacanța Mare va face trecerea spre ziua de 1 Mai.

Luni, 1 mai, de la ora 17:00, tinerele talente locale vor fi urmate în program de membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, Teodora Sava și în final, între 19:30 și 20:00, vor veni în fața publicului, pentru a încheia cum se cuvine cele trei zile de sărbătoare, cei de le Talisman.

În fiecare dintre cele trei zile, în Ștrand, începând cu ora 10:00 a.m. se deshid spații de vânzare în care se pot achiziționa produse de artizanat și suveniruri. Ca la orice sărbătoare de 1 Mai, nu vor lipsi grătarele, scop în care va fi amenajată special o terasă pentru consumul produselor la grătar.

Vă invităm să sărbătoriți românește, la un picnic tradițional, alături de artiști reuniți sub o deviză românească.

Toate concertele din cadrul Turneului aniversar „Fie să renască Țara Românească!” au intrarea liberă.

Vezi și În perioada 29 aprilie – 1 mai, Phoenix, Talisman și Vacanța Mare vin la Piatra-Neamț

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

PUBLICITATE