Piatra-Neamț: Prins în flagrant de polițiști în timp ce fura din supermarketul unde era angajat

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant 2 persoane care sustrăgeau cutii cu carne de porc din supermarket.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 14/15 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ, au prins în flagrant 2 persoane care sustrăgeau bunuri dintr-un supermarket, situat în incinta unui mall din municipiul Piatra Neamţ (conform unor surse, ar fi vorba despre Carrefour-ul din Piatra-Neamț).

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Roman, lucrător al unităţii respective, în timp ce se afla de serviciu a sustras din camera frigorifică a supermarketului cutii cu carne.

Acesta a beneficiat de complicitatea unui alt tânăr de 21 de ani, din Ţibucani, căruia i-a înmânat bunurile pentru a le transporta într-o altă locaţie.

Bunurile în cauză au fost găsite de poliţişti în autoturismul celui de-al doilea. Totodată, cei 2 sunt bănuiţi că anterior au mai comis astfel de fapte prin aceeaşi metodă.

Faţă de aceştia, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depuși în arestul I.P.J. Neamţ, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

PUBLICITATE