Piatra-Neamț: Poliția Locală, la datorie în minivacanța din perioada 1-5 iunie

Poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine Publica, cu ocazia sarbatorii Rusaliilor, vor actiona in schimburi, constituiti in patrule, atat pedestre cat si auto, in vederea indeplinirii atributiilor cu privire la desfasurarea tuturor evenimentelor culturale, sportive etc. ocazionate de aceasta minivacanta, pe raza municipiului Piatra Neamt, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducerea Politiei locale a dispus ca patrulele de siguranță publică să aibă ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să dea dovadă de promptitudine atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, in patrule mixte, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în mentinerea si asigurarea ordinii şi liniştii publice- Jandarmeria si Politia Romana.  In zonele si pe drumurile publice agentii din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera vor  acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente, fiind folosite, în acest sens, mijloacele auto din dotare.

In situatia in care sunteţi victima unei fapte antisociale sau a unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unor astfel de incidente, adresaţi-vă cu incredere la dispeceratul Politiei locale la telefon 0233/231.300 sau apelaţi 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

PUBLICITATE