Piatra-Neamț: Patru persoane, prinse cu țigări de contrabandă în Piaţa Centrală

La data de 5 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică Piatra Neamţ, sprijiniţi de Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău şi de jandarmi din cadrul I.J.J. Neamţ, însoţiţi de lucrători ai Poliţiei Locale Piatra Neamţ, au acţionat în Piaţa Centrală, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Peste 3600 de ţigarete au fost confiscate, iar 4 persoane sunt cercetate pentru contrabandă. – notează un comunicat IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităţilor desfășurate, poliţiştii depistat 4 persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Astfel, la standul gestionat de o femeie de 35 de ani, domiciliată în Piatra Neamţ, poliţiştii au găsit 1320 de ţigarete.

De asemenea, la standul unei alte femei, tot de 35 de ani, din Negreşti, au fost găsite 1400 de ţigarete provenite din contrabandă.

Şi asupra unui tânăr de 20 de ani, domiciliat în Săvineşti, au fost găsite 520 de ţigarete, iar la o femeie de 50 de ani, domiciliată în Roznov, 400 de țigarete, tot fără forme legale.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigarete găsită, iar în continuare fac cercetări faţă de cele 4 persoane pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

PUBLICITATE