Piatra-Neamț – Patru persoane, blocate în lift în noaptea de Revelion

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter

În noaptea de Revelion (sâmbătă 31 decembrie), în jurul orei 23:00, 4 persoane au trecut prin clipe de panică după ce au rămas blocate într-un lift. Incidentul s-a întâmplat la blocul K3 din cartierul Dărmănești

Aceștia au apelat Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț prin apel la 112. La locul evenimentului s-au deplasat 3 subofiţeri cu 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț care au procedat la deblocarea ușii de la lift și la scoaterea cele 4 persoane rămase blocate între etajele I și II.

Cel mai probabil, liftul s-a blocat din cauza greutății celor patru persoane (4 adulți, dintre care unul cu o greutate de peste 100 kg).

Pompierii nemțeni au intervenit și ieri (02.01.2017), la ora 08:41, când Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre blocarea unei persoane într-un apartament din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au procedat la deblocarea ușii și acordarea ajutorului medical persoanei din interior.

D.M.B.

 

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.