Piatra-Neamț: Până la acest moment s-au asfaltat 38.000 mp de străzi

Astăzi, primarul Dragoș Chitic s-a deplasat pe teren, în zonele în care se execută sau urmează să fie realizate lucrări edilitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru anul în curs ne-am propus un program ambițios de reparații a străzilor și de amenajări urbane. Publiserv S.A. este piesa de bază pentru realizarea acestor lucrări și din acest motiv astăzi am mers pe teren împreună cu directorul societății pentru a puncta ceea ce trebuie rezolvat în perioada imediat următoare. Programul din acest an cuprinde lucrări de reparație a tuturor străzilor din oraș, executarea de reparații capitale pe o suprafață de 100.000 mp de străzi, asfaltarea a 6 km de străzi pietruite, refacerea marcajelor rutiere și implementarea măsurilor de fluidizare a traficului și siguranța rutieră. Am solicitat societății Publiserv o mai bună organizare pentru reparația și întreținerea locurilor de joacă. Invit pietrenii să folosească noua aplicație – Piatra Neamt City App pentru a transmite orice aspect negativ semnalat în oraș a declarat primarul Dragoș Chitic.

Până la acest moment s-au realizat lucrări de reparații capitale pe o suprafață de 38.000 mp de străzi, după cum urmează: Bulevardul 9 Mai, Bulevardul Dacia, Str. Orhei, Str. Eroilor, Str. Dărmănești, Str. Liliacului, Str. Burebista, Str. Bistriței. Au fost modernizate până acum străzile Mărțișor, Cetinei, Nucului și sunt în lucru străzile Bălțătești, Cicoarei, Dudului, Macului, Lalelelor, Spicului și Bahrin.

PUBLICITATE