Piatra-Neamț – oraș fără droguri! – proiect susținut de Primăria Piatra-Neamț


Astăzi, 20 mai, în sala de ședințe a Consiliului Local, Asociația Aquila a organizat conferința de lansare a proiectului „Piatra-Neamț – oraș fără droguri!”, proiect susținut de Primăria Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

13239406_805630849571845_6561396544696035555_nProiectul se adresează tinerilor și familiilor lor și are ca obiectiv diminuarea consumului de droguri (alcool, tutun, droguri de toate tipurile) și chiar eliminarea acestuia. De asemenea, acest proiect susține instituțiile publice și pe cele de învățământ în activitatea de prevenire, informare, educare și promovare a comunicării antidrog.

„Mă bucur că din ce în ce mai des sala aceasta este animată de tineri. Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ce înseamnă voluntariatul; ce e mai important este faptul că cei mai mulți dintre voi sunteți tineri și ne demonstrați astfel că sunteți mai maturi decât ne așteptăm noi. Asociația Aquila realizează constant astfel de proiecte care reprezintă pași importanți în rezolvarea unei problematici de interes, care ne preocupă și afectează pe toți; îi felicit și îi asigur de susținerea în viitor a municipalității” a declarat Dragoș Chitic.

PUBLICITATE