Piatra-Neamț: Mașină de pompieri care venea de la un incendiu, lovită frontal de un șofer beat

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc astăzi, 4 octombrie, în jurul orei 22:00, pe strada Petru Movilă din Piatra-Neamț. Un autoturism a intrat într-o autospecială a pompierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, o autospecială a Detașamentului de Pompieri din Piatra-Neamț care se întorcea de la un incendiu din comuna Alexandru cel Bun (vezi articolul cu incendiu – AICI) era oprită pe contrasens pentru a strânge furtunurile cu care se alimentau de la un hidrant. Deși autospeciala ISU avea semnale luminoase în funcțiune, un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen a intrat frontal în mașina pompierilor.

Conform martorilor, șoferul nu avea viteză mare dar nici nu a schițat vreun gest să frâneze. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe,faptă prevăzută de Codul penal.

Vezi comunicatul IPJ Neamț – AICI

 

PUBLICITATE