Piatra-Neamț a lansat conceptul „City break în Coroana de aur a Moldovei” la Târgul de Turism al României

Municipiul Piatra-Neamț este o prezență constantă la Târgul de Turism al României, care anul acesta se desfășoară în perioada 16-19 noiembrie la Romexpo. La această ediție, Primăria Piatra-Neamț prezintă oferta de iarnă, inclusiv ”Ski la Piatra-Neamț” care se adresează iubitorilor sporturilor specifice sezonului rece, ofertele de cazare și posibilitățile de petrecere a timpului liber, dar și evenimentele care vor avea loc cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia Târgului de Turism, municipiul Piatra-Neamț a lansat conceptul „City break în Coroana de aur a Moldovei”, prezentat vizitatorilor de la Romexpo, cât și operatorilor din industria turismului din România. Ghidul prezintă posibilitățile de petrecere a timpului, atât iarna cât și vara, toate unitățile de cazare și alimentație publică, elemente de gastronomie locală, într-un format prietenos și atractiv. Între 16-19 noiembrie vizitatorii standului care dovedesc că Piatra-Neamt este orașul natal vor primi câte un tricou cu mesajul „Pietrean & Mândru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Elementul prin care se distinge municipiului Piatra-Neamț o reprezintă posibilitatea de a vizita orașul chiar din interiorul standului, cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality.

Ghidul „City break în Coroana de aur a Moldovei” este disponibil și AICI

PUBLICITATE