Piatra-Neamț: Intervenție pentru un bărbat cu probleme de comportament, blocat în apartament

Marți, 20 martie, în jurul orei 12:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de deblocare ușă la un apartament situat pe Aleea Tiparului din Piatra-Neamț. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ISU Neamț. Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un bărbat cu tulburări de comportament, despre care mai fuseseră sesizați în cursul zilei de ieri, după ce acesta și-a aruncat patul pe fereastră.

Ușa a fost deblocată cu acordul persoanei din locuință care susținea că i s-a rupt cheia în yală. Persoana a fost preluată de poliție pentru a se încerca transportul acesteia la spital, dar a refuzat.

Persoana a colaborat cu noi justificând faptul că nu poate ieși din casă pe fondul unei chei rupte în yala ușii. A colaborat cu noi pe întreaga perioada procedurii. A refuzat transportul la spital și a plecat în oraș” – ne-a declarat Andrei Grancea, comandantul detaşamentului de pompieri din Piatra-Neamț.

Se pare că bărbatul este cunoscut în zonă ca având ieșiri nervoase, iar vecinii sunt revoltați că nimeni nu ia o măsură pentru ca astfel de scandaluri să nu se mai repete.

PUBLICITATE