Piatra-Neamț: Înjunghiat în centrul orașului. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

În ziua de 03.06.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au reținut un bărbat de 54 de ani, care a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma sesizării, primite în aceeași dată, privind o agresiune din parcul municipiului Piatra Neamț, la fața locului s-a deplasat, imediat, un echipaj de poliție, care a intervenit într-un conflict spontan izbucnit între doi bărbați.

Polițiștii au identificat ambele persoane, respectiv doi bărbați de 54 și 40 de ani, din Piatra Neamț, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cele două persoane, ce se cunoșteau, bărbatul de 54 de ani a aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit bărbatului de 40 de ani.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Precizăm faptul că la nivelul Poliției municipiului Piatra Neamț, cele două persoane au mai fost legitimate și sancționate în nenumărate rânduri pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Poliţiştii nemțeni solicită cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria oferind sume de bani persoanelor care apelează la mila publicului. Oferirea de bani nu ajută aceste persoane, permanentizând doar un flagel social care în timp poate dezvolta şi componente infracţionale. Cerşetoria înseamnă pe lângă ruinarea viitorului personal şi profesional al tinerilor şi primul pas către delincvenţă şi infracţionalitate. De la mâna întinsă, până la furt sau tâlhărie prin smulgere nu e decât un pas, un pas care se scurtează uneori prin ,,complicitatea” noastră.

Nu încurajaţi cerşetoria – nu fiţi complici la distrugerea unor destine!

PUBLICITATE