Piatra-Neamț: Au început lucrările de reparație pe strada Dimitrie Leonida (varianta orașului)

„În programul de asfaltare din acest an un număr însemnat de străzi a fost inclus pentru reparații capitale. Săptămâna aceasta au început lucrările de reparație a străzii Dimitrie Leonida (centura orașului).” – notează un comunicat al Primăriei Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reparațiile se realizează pe tronsoane,  iar în zonele aglomerate se va lucra noaptea pentru a evita blocarea traficului.

,,Pentru acest an am propus un program amplu de reparații de întreținere și asfaltare a străzilor din oraș, în scopul asigurării unui confort sporit șoferilor. Suntem pe final cu lucrările  planificate în acest an și consider că centura orașului este una dintre cele mai importante artere de circulație. Asfaltarea străzilor va fi o prioritate și în perioada următoare astfel încât condițiile de trafic să corespundă așteptărilor șoferilor” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Lucrarea demarată în această săptămână cuprinde tronsonul de drum situat între pasajul rutier de la 1 Mai și gară. Se va turna asfalt pe o suprafață de 8000 mp  acoperind astfel toate zonele în care drumul necesită reparații.

PUBLICITATE