Piatra-Neamț: începând de astăzi, 29 noiembrie, se închide circulaţia rutieră în Piaţa Ştefan cel Mare

In perioada 29.12.2017, ora 18 –  1 decembrie 2017, ora 18, va fi asigurata  aducerea la indeplinire a dispozitiei de primar privind inchiderea circulatiei vehiculelor in Piata Stefan cel Mare, efectuarea masurilor de mentinere a ordinii si sigurantei publice in zona centrala, Piata Stefan cel Mare – B-dul Mihai Eminescu, cu ocazia desfasurarii ceremoniei militare organizata in cinstea “ Zilei Nationale a Romaniei” in data de 1 decembrie incepand cu ora 12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

         In perioada 1-3 decembrie, vor fi executate masuri de mentinere a ordinii si sigurantei publice la Sala Polivalenta din municipiul Piatra Neamt –str. Mihai Viteazul, unde  va avea loc “ Supercupa Romaniei la Seniori Elite si U13 ” la badminton, etapa din calendarul Federatiei Romane de Badminton.

         In data de 3.12.2017, intre orele 19.30- 21.30 , in parcarea complexului comercial Shopping City Piatra Neamt, va fi asigurata mentinerea ordinii si sigurantei publice precum si fluidizarea traficului rutier pe str. Bistritei si B-dul Decebal nr. 79,  pe parcursul desfasurarii concertului – Smiley– sustinut in aer liber.

          In perioada 27 noiembrie – 15 decembrie Politia locala va executa masuri de mentinere a  ordinii si sigurantei participantilor si organizatorilor caravanei educative “ Scoala de bani pe roti”, derulata de Banca Comerciala Romana S.A., care consta in stationarea camionului campaniei, amplasarea materialelor care semnalizeaza proiectul si desfasurarea lectiilor de educatie financiara cu elevi si tineri din Piatra Neamt.

(Comunicat Poliția Locală Piatra-Neamț)

PUBLICITATE