Piatra-Neamț: Filmul tragediei și date despre bărbatul care a murit în plină stradă

Este anchetă la Serviciul de Ambulanţă Neamţ, după ce marți (13 februarie) un bărbat de 82 de ani a murit pe stradă, până să primească ajutor. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 – 15:30, în cartierul Mărăței. La locul solicitării a venit un echipaj SMURD şi asta după mai mult de 20 de minute de la primul apel, când n-a mai fost nimic de făcut pentru bietul om.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform stirileprotv.ro, bătrânul de 82 de ani era din oraşul Roznov. A venit cu maşina la Piatra-Neamţ chiar ca să îşi cumpere medicamente, pentru că avea probleme cardiace. A oprit în dreptul unei farmacii şi imediat după ce a coborât, s-a prăbuşit pe trotuar.

Primul apel pentru bătrân la 112 a fost făcut la ora 15.03. Alți doi trecători şi poliţistul au sunat şi ei. Abia la „15:16 s-a revenit cu un apel de către un cetățean care era și medic și a spus că din punctul său de vedere pacientul se află în top cardio-respirator. Atunci s-a luat decizia și s-a trimis un echipaj C1 cu medic dar tot de la ISU, pentru că ambulanța nu avea nicio mașină disponibilă la acel moment.” – conform Ambulanței Neamț (vezi articolul – AICI)

Mai multe, vezi în video de mai jos: 

video: stirileprotv.ro
PUBLICITATE