Piatra-Neamț: Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC (20-22 iulie)

În perioada 20-22 iulie, va avea loc, la Piatra Neamț, Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC. Organizat la Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ, festivalul va aduce muzică rock de calitate, grătare încinse, bere rece și defilări prin centrul orașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Organizatorii promit o petrecere pe cinste atât pentru cei care simt libertatea pe două roți cât și pentru public. Și au toate ingredientele necesare. Astfel, participanții la festival au ocazia să viziteze întreg ținutul Neamțului, parcurgând traseele de excepție din Cheile Bicazului sau Lacul Bicaz- Stațiunea Durău.

Seara de vineri va începe cu concerte ale unor trupe care vor satisface pe deplin toate gusturile muzicale ale celor prezenți, iar după terminarea lor, până dimineață iubitorii de motoare puternice vor cânta împreună în jurul focului și vor depăna amintiri.

Sâmbătă, va avea loc o paradă prin Piatra-Neamț. Plecarea se va face la ora 12.00 din ștrandul municipal și se va termina în parcarea GALLERIA MALL, unde va avea loc un spectacol al unor cascadori de renume din Ungaria. După paradă, în ștrand, vor avea loc concursuri cu premii, precum și o tombolă. Spre seară, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de invitați de seamă.

În timpul festivalului, pe scenă vor urca vineri formațiile: Focuri, Lotus, Aproape Unplugged, iar sâmbătă: Bucium, Bucovina și Phoenix.

PUBLICITATE