Piatra-Neamț – Femeie oprită de polițiști, după ce au fost sesizați că dormea cu capul pe volan

În seara zilei de 16.03.2017, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Ardeluţa un autoturism este oprit pe partea carosabilă, iar conducătorul auto stă nemişcat cu capul pe volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia deplasării la faţa locului, colegii au identificat autoturismul, al cărui conducător auto, o femeie de 48 de ani, intenţiona să se pună în mişcare, moment în care a fost oprită de echipajul de poliţie. Întrucât femeia emana halena alcoolică, polițiștii i-au solicitat să efectueze testarea cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat.

În consecință, conducătoarea auto a fost condusă la Spitalul Judeţean Neamţ, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar în prezenţa cadrelor medicale, aceasta a refuzat şi recoltarea mostrelor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 Cod Penal.

Fiţi responsabili în trafic! Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor

PUBLICITATE