Piatra Neamț este prezent la Târgul de Turism al Republicii Moldova


Municipiul Piatra-Neamț este prezent la Târgul de Turism al Republicii Moldova – Tourism. Leisure. Hotels, în cadrul standului României, târg ce se desfășoară în perioada 07-10 aprilie, la Complexul expozițional Moldexpo din Chișinău.  La ora 11:00 a avut loc deschiderea oficială a târgului, alături de oficialii moldoveni fiind prezenți Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca și Președintele ANT România, Anca Pavel Nedea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ambasadorul României, Președintele ANT, împreună cu marele naist și dirijor Nicolae Voiculeț – ambasadorul turismului românesc au vizitat zona dedicată municipiului Piatra-Neamț din cadrul standului României, fiind întâmpinați de viceprimarul Cătălin Misăilă.

Îmi doresc să aduc sunetul românesc în cetatea Pietrei Neamț, loc de istorie și cultură, ca împreună să ridicăm spre cer mulțumiri pentru ceea ce suntem azi împreună a declarat marele artist Nicolae Voiculeț.

Piatra-Neamț își promovează în cadrul acestui târg oferta pentru Sărbătorile Pascale, oferta pentru sezonul estival, obiectivele turistice și evenimentele culturale organizate de municipalitate sau în parteneriat cu marile instituții de cultură, Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare.

PUBLICITATE